Skip to main content
foto2.jpeg

De bloggers

Angela van Leeuwen, werkte van 1986-2009 bij ING Nederland, waarvan de laatste jaren met veel plezier bij NN. Werkzaam geweest als speechschrijver RvB, projectmanager R&B, manager Interne Communicatie etc., Is sinds kort hoofdredacteur van het magazine VO-NN. Maakt deel uit van de Commissie Communicatie van VO-NN.

Kees Bruin; 67 jaar. In z’n 28 jaar bij NN tot 2003 werkzaam bij Pleziervaartuigen en Marketing/Marktonderzoek. Gepensioneerd als financieel adviseur. En genietend van al die vrije tijd en vrijheid!

Frits Boss woont met zijn vrouw in Assen. Werkte 38 jaar bij NN in diverse managementfuncties. Daarna interim als CCO/CBDO een jaar in het bestuur van AXA Nederland. Was ruim een jaar interim voorzitter van de VO-NN en zit nu in de ledenraad.

Dick van Gijzen


Frances Luns-Kimman, 69 jaar, woont met haar man in Bangkok
Werkte van 1985 tot 2005 bij NN, waarvan de laatste jaren gedetacheerd bij ING Expertise.

Hasko van Dalen werkte 21 jaar op het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In 1995 stapte hij over naar NN en vervulde diverse functies op gebied van inkomensverzekeringen en pensioenen. Na zijn pensionering was hij tot april 2019 bestuurslid bij de twee CDC Pensioenfondsen en lid van de Pensioencommissie. Tegenwoordig is hij detectiveschrijver en lid van de Ledenraad.

Angela van Leeuwen

Frits Boss

Kees Bruin

Frances Luns-Kimman

Dick van Gijzen

Hasko van Dalen

Alle blogs...

Angela van Leeuwen

Frances Luns - Kimman

Frits Boss

Kees Bruin

Dick Gijzen

De laatste blogs...

21 mei 2024
Frances Luns-Kimman
Als je het hebt over Thailand kom je niet om massages heen, dat is hier een onderdeel van het leven, net als in veel Aziatische landen. Massages kan je overal krijgen, in goedkope of dure salons, in hotels, op het strand. Wij vinden het ook heerlijk ...
10 mei 2024
Hasko van Dalen
Vorige maand heb ik een nieuwe elektrische fiets gekocht. De vorige was zes jaar oud. Ik heb er bijna tienduizend kilometer op gefietst. Heerlijk tochten, niet alleen in Nederland maar ook in Wenen langs locaties die in mijn boeken een rol spelen. Ve...
02 mei 2024
Kees Bruin
Het is inmiddels een goede gewoonte bij NN om de medewerkers te herdenken, die in de Tweede Wereldoorlog hun leven voor ons hebben gegeven. Wij waren er bij: Hans en ik namens de Ledenraad en Wim namens het Bestuur van VO-NN. Het was een goed georgan...
04 april 2024
Frits Boss
Ik zie hem in mijn ooghoeken in de Jumbo, een oud NN collega uit de buitendienst in het Noorden. Eigenlijk heb ik niets met Jumbo, maar ben er 'verdwaald' door een wegafsluiting naar mijn eigen super AH. Geel is niet mijn kleur. Blauw kennelijk wel, ...
15 maart 2024
Angela van Leeuwen
 Als je erop gaat letten, zie je het steeds vaker. Mensen die even stil blijven staan als bevroren aan de grond. Auto's die plotseling een onverhoedse beweging maken zonder dit van tevoren aan te geven. Die persoon bij de supermarkt die voor de ...

Richtlijn voor de blogs op VO-NN

Wat is een blog:
Een blog is een inspirerend persoonlijk verhaal of visie van een betrokken lid van onze vereniging geschreven op een informele en correcte toon en waarop lezers kunnen reageren.

Alle blogs die op de site worden gepubliceerd worden vooraf ter toetsing voorgelegd aan een van de leden van de commissie Communicatie die daarvoor is aangewezen. Binnen de commissie Communicatie is deze taak nu toebedeeld aan Angela van Leeuwen.

Toetsing gebeurt, voor publicatie op de site, op basis van de volgende criteria:
1. Is het duidelijk dat dit een persoonlijk verhaal/verslag betreft over hetgeen een persoon zelf heeft meegemaakt of waarover de persoon een persoonlijke visie heeft?
2. Is de tone of voice positief, warm en/of betrokken maar nooit negatief, beledigend of opruiend?
3. Is de geschreven tekst niet in strijd met de regels van goed fatsoen zoals die binnen onze vereniging gelden?
4. Indien er andere personen in de tekst worden genoemd, worden deze dan respectvol bejegend en zijn deze personen ervan op de hoogte dat zij met naam en eventueel functie worden genoemd? Ook bij een blog hoort hoor en wederhoor; noem je de naam van een persoon, check dan wel even of die persoon hiermee akkoord is. Niet iedereen wil genoemd worden in een blog dat online staat.

Tot slot: ook lezers kunnen reageren op een blog en bij de blogs staat aangegeven op welke manier dit kan en eventueel kan ook een reactie gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook deze interactie moet voldoen aan onze goede omgangsvormen.