Skip to main content

Oud collega’s gezocht!

Het secretariaat krijgt met enige regelmaat berichten van leden die op zoek zijn naar oud collega’s. Daarom starten wij nu met een nieuwe rubriek op onze site en in ons magazine VO-NN Belang. Stuur uw bericht door middel van onderstaand formulier (maximaal 350 woorden) en wij zullen dit direct op de site plaatsen en in het eerstvolgende magazine. Op deze manier kunt u weer in contact komen met oud collega’s die om wat voor reden dan ook “uit beeld” zijn geraakt. Een mooie gelegenheid om een verloren contact weer te herstellen en continueren.


| Mevrouw M (Monica (Monique)) Steenhuizen - voorheen Papendrecht, nu Alblaserdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik zoek namens mijn moeder Monique Steenhuizen bijna 93 jr oud, collega's van meer dan 35 jr geleden. Ik meen dat ze op de afdeling Levenshypotheken Noord Holland werkte. Namen die ik nog weet zijn Jules, Karin, Henny en niet te vergeten Leonie Koehorst. Leonie is meerdere keren met ons op vakantie geweest naar Indonesië.

| De heer (Wim) Ruijter - - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wim de Ruijter

| Theo (De Heer) Rotterdam - - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kees de Heer
Werkte in de jaren 1980 mij bekend bij de R V S
Als polis medewerken Westerstrast te Rotterdam .
Met deze heer zou ik graag in contact komen.
Met vriendelijk groet
Theo de Bruijn

| De heer De Heer (Kees of Cees ) De Heer - Moordrecht ? - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cees de Heer
Oud medewerker polis afd
RVS Westerstraat
Rotterdam

| Mevrouw A.M (Anneke ) Huneman - Spanje - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik zoek het email adres of tel.nr van Frits Boss.Een vriendin van mij en ik zaten vroeger met Frits in dezelfde klas van de lagere school in Hoogezand.Hij had toen veel contact met mijn vriendin Marianne Range.Het zou leuk zijn .

| De heer G (George) Ross - Roosendaal - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan van Galen

| Mevrouw J.N. (Joke) Uittenbogaard - Zoetermeer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lex Welter

| Mevrouw G. M. (Trudi) Verwoerd - Den Haag - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Niemand speciaal. Het wordt wat “troebel” daarboven. Dus herinner me zo geen namen. iss hier zijn er mensen die mij (nog) kennen. Ik werkte bij PR voor tussenpersonen en had contacten door het hele land.

| De heer R (Ruud) Gennisse - Dordrecht - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruud Genisse

| De heer G.J.H. (Gerard) Vrinte - Helmond - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud collega's van de regiokantoren en Fred Jansen.

| () - - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud collega's Oude Haagsche en Tiel Utrecht
Bram van Vliet
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

| De heer R. (Rein) Hoen - Capelle aan den IJssel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud collegas die contact met mij willen opnemen.

| (hans) van thuijl - den haag - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

oud collega`s

| Mevrouw J E (Joke) van Nes - Rotterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zou leuk zijn oud collega's te schrijven of zien.
Werkte in de westerstraat bij de rvs sinds 1 augustus 1968
in 1990 verhuisd naar NN gebouw aan het Weena.
Daarna Naar EDE en de laatste jaren bij NN inden haag tot mijn Pensioen
het waren fijne tijden

| De heer P.J. (Peter) Bruijn - Hendrik-Ido-Ambacht - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ton Bogerds (Brielle-ZH)
Inspecteur Schade.
Bij NN vertrokken. Iemand nog bekend met zijn huidige adres ?

| De heer W.N. (Pim) Beets - - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adrie den Otter

| De heer L (Leen) Pruyssers - Kuilenburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn oud collega

| De heer S.W.A.M (Servaas) van Bijsterveld - Den-Haag - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jos Sleijfer. Ik heb met hem vele jaren gewerkt bij NN Schade. Maar ook heel veel gelachen bij onze bezoeken in Huissen bij Hans Wienk. Ben benieuwd hoe het met hem is.

Collega's gezocht

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

0/350

Ongeldige invoer