Schadeverzekeringspakket via Nationale-Nederlanden

Personeelsvoordeel

U kunt als lid van VO-NN uw particuliere schadeverzekeringen met personeelsvoordeel in het Zekerheidspakket Particulieren van NN onderbrengen. Dit aanbod geldt zowel voor gepensioneerden, als voor oud-medewerkers die pensioenrechten bij NN hebben opgebouwd.

In het Zekerheidspakket Particulieren kunt u een 12 tal schadeverzekeringen onderbrengen. Bijvoorbeeld uw woonhuis- en inboedelverzekering, uw autoverzekering en uw aansprakelijkheidsverzekering.

Naast het personeelsvoordeel, waarvan de hoogte per verzekeringsproduct verschilt, kent het Zekerheidspakket Particulieren ook pakketkorting.

De pakketkorting, is afhankelijk van het aantal en het soort verzekeringen dat u afsluit en kan oplopen tot 8%. Hebt u een personenautoverzekering en sluit u daarnaast een woonhuis-of inboedelverzekering af, dan ontvangt u 4% extra korting op uw autopremie.


Meer informatie en afsluiten van de verzekering

Voor meer informatie, bijvoorbeeld de premieberekening en voor het afsluiten van de verzekeringen in het Zekerheidspakket Particulieren kunt u contact opnemen met NN: het telefoonnummer is 088- 663 0 663. NN is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Alle informatie over het Zekerheidspakket Particulieren vindt u op www.nn.nl Het aanbod met personeelsvoordeel geldt overigens niet voor verzekeringen die u zelf online op nn.nl afsluit!

De medewerkers van het personeelsteam van NN kunnen u geen advies geven over welke dekking u het beste kunt kiezen.

Hebt u uw schadeverzekeringen reeds bij NN ondergebracht, maar heeft u nog geen personeelsvoordeel? Met een telefoontje naar het personeelsteam van NN, kunt u dit alsnog regelen. Twijfelt u of u personeelsvoordeel heeft? Op uw polisblad kunt u checken of de clausule over personeelstarief is opgenomen. Is dat het geval, dan hoeft u niets te doen.

27 december 2018

­