Maximaal aantal deelnemers: 100
Nog beschikbare plaatsen: -29

Vrijdag 1 november 2019: Najaarsbijeenkomst VO-NN in Lommerrijk Rotterdam

Van 01 november 2019 13:30 COM_RSEVENTSPRO_HOUR tot 01 november 2019 17:00 uur

Er zijn geen plaatsen meer.

Najaarsbijeenkomst VO-NN bij Lommerrijk Rotterdam op 1 november 2019

 lommer2 Kopielommer3 Kopie


Beste oud-collega, VO-NN lid,

Op vrijdag 1 november 2019 organiseert VO-NN rayon Zuid-West een najaarsbijeenkomst bij Lommerrijk, Straatweg 99, 3054 BN in Rotterdam-Hillegersberg. Wij verwachten veel belangstelling van de leden uit de rayons West en Zuid-West, maar willen benadrukken dat ook leden uit andere rayons van harte welkom zijn.

De locatie is met openbaar vervoer prima te bereiken. Tramlijn 4 stopt voor de deur; station Rotterdam-Noord is op loopafstand. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar (zowel op het parkeerterrein als in de buurt).
Vanaf 13:30 uur verwelkomen wij u met uw eventuele partner/begeleider met een kopje koffie/thee, waarna om 14:00 uur het ‘officiële’ programma zal starten.

Pensioenontwikkelingen
Als eerste laten we ons graag bijpraten over de afgelopen en actuele pensioenontwikkelingen door onze vertegenwoordigers in het Bestuur PFI en het Verantwoordingsorgaan PFI. Hiervoor hebben we uitgenodigd Wim Kastelijn (lid Bestuur PFI) en Hans Zuidema (voorzitter Verantwoordingsorgaan PFI). Aansluitend komen meer verenigingszaken aan de orde, zoals nieuwe verkiezingen voor de ledenraad in 2020. Ook vragen wij u om suggesties te doen voor het excursie/activiteiten programma 2020. Voorstellen kunt u reeds schriftelijk bij Lex Schreurs indienen. Andere vragen ter behandeling op de bijeenkomst kunt u eveneens bij Lex Schreurs indienen.

Na een korte pauze geven we het woord aan Frans de Jager, voorzitter van de commissie SEB (Sociaal Economische Belangen). Hij zal u meenemen in de wereld van de belangenbehartiging die we uitvoeren als VO-NN via de contacten met de HR organisatie van NN en ING en de ziektekosten-verzekeraars. Daarbij gaat het over personeel condities en het verzamelen van relevante informatie op sociaal en fiscaal terrein waar wij als oud-medewerkers behoefte aan hebben. Het wordt een interactieve ontmoeting!

Vanaf ca. 16:00 uur kunnen we nog gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje, waarna om 17:00 uur de bijeenkomst wordt afgesloten.

Ter dekking van de kosten zal een eigen bijdrage van 5 euro worden gevraagd.

Inschrijven
Als u hierbij wilt zijn kunt u zich hier opgeven door middel van bovenstaande button. Bij de opgave zal een rekeningnummer worden gevraagd waarvan de eigen bijdrage kan worden afgeschreven. Het maximum aantal deelnemers is vastgesteld op 125. Aanmelding graag z.s.m. uiterlijk 26 oktober a.s.

Namens de organisatie:
Hillard van der Steeg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0645776452
Barend Luksen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0629207981
Lex Schreurs, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0614345401

P.S. Op de rayonsite Zuid-West zijn kort geleden de foto’s geplaatst van het bezoek aan Ouddorp/Grevelingenmeer. Ga hiervoor naar https://vsi-rotterdamzeeland.weebly.com/index.html


­