D.J. (Dick) van Gijzen (64) - Breda

D.J. (Dick) van Gijzen (64) - Breda

Dick van GijzenLoopbaan “Mijn hele loopbaan bij NN ben ik werkzaam geweest in de organisatieontwikkeling. Van Systeemontwikkeling en via het Informatiecentrum (Kantoorautomatisering) kwam ik terecht bij Internationale Consultancy. Vervolgens werd ik verantwoordelijk voor de Systeemontwikkeling van NN Leven, Programmamanager voor 2000N IT, waarna ik verantwoordelijk werd voor de Systeemontwikkeling van het nieuwe NN. Na mijn vertrek was ik een jaar programmamanager voor ING HR in NL. Daarna werd ik gedetacheerd bij ING Insurance in België. Ik maakte de integratie mee van De Vaderlandsche, RVS België en BBL Life als directeur. Ik was ook verantwoordelijk voor de Schade back-office. In 2007 verkocht ING een deel van ING Insurance waarna ik tot mijn vervroegde uittreding werkzaam ben gebleven bij de overnemende partij, weer in de ontwikkeling van die organisatie.”

Motivatie “We leven in een wereld van verandering. Ik heb het geluk gehad - en ik kreeg de gelegenheid - om veranderen tot mijn vak te maken. Dat ging over de expertise op het gebied processen en systemen, maar ook over het creëren van draagvlak bij mensen, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Nu ik beschik over vrije tijd zou ik mijn tijd en expertise graag inzetten voor de collega’s die ook gewerkt hebben voor dat prachtige bedrijf NN.”

Te verwachten “Ik ben inmiddels toegetreden tot de commissie Ledenbinding. Lid zijn van de ledenraad zou maken dat ik een brug kan slaan naar wat u en ik als leden verwachten van onze vereniging en dus ons lidmaatschap. De kennis die ik opdoe bij de werving en het behoud van leden, zou ik inbrengen in de ledenraad en vice versa. Met als doel om de belangen van alle leden (niet alleen die van mijn rayon) zo goed mogelijk te behartigen, zowel in de vereniging als naar NN.”

 

G.J.E. Guyot van Meer (47) - Wouw (Roosendaal)

G.J.E. Guyot van Meer (47) - Wouw (Roosendaal)

Guyot van MeerLoopbaan “Na mijn studie econometrie ben ik in 1998 bij IIM (nu NNIP) aan de slag gegaan als Portfoliomanager voor pensioenfondsen. In 2003 heb ik de overstap naar NN gemaakt en heb tot 2012 diverse commerciële en leidinggevende rollen mogen vervullen. Tussen 2012 en 2020 was ik bij Korn Ferry (voorheen Hay Group) in dienst en adviseerde ik grote bedrijven over hun pensioenregeling en uitvoering hiervan. Sinds 1 februari 2020 doe ik dit vanuit een eigen adviespraktijk.”

Motivatie “Gezien mijn kennis en ervaring, zowel op het gebied van vermogensbeheer als pensioenen, ben ik naar mijn mening meer dan geknipt om een rol te vervullen in de ledenraad van VO-NN. Ik ben nog steeds actief in pensioenadvisering dus mijn kennis is en blijft up-to-date.”

Te verwachten “Een betrokken lid van de ledenraad met een specialisatie op pensioen en verzekeringen maar die ook de onderlinge betrokkenheid van NN-collega’s hoog in het vaandel heeft staan. Bijeenkomsten en excursies zijn naar mijn mening een cruciaal element om de verbondenheid te waarborgen.”

M.F.M. (Maurice) Janssen (51) - Brunssum

M.F.M. (Maurice) Janssen (51) - Brunssum

Maurice JansenLoopbaan “Vanaf 1991 tot 2012 was ik in dienst van Victoria Vesta, RVS en later bij ING-afdeling Pensioencommunicatie. Na de reorganisatie startte ik als zelfstandige in 2013 mijn onafhankelijke pensioenadviesbureau in Brunssum, Zuid-Limburg.”

Motivatie “Het mag geen verassing zijn dat pensioen mijn dagelijkse aandacht heeft als eigenaar van een pensioenadviesbureau. Mijn expertise wil ik dan ook graag inzetten om jullie belangen (en ook die van mijzelf) te behartigen.”

Te verwachten “Ik zal mijn kennis en kunde gebruiken om onze belangen te behartigen, ondanks dat wij deelnemer in een mooi pensioenfonds zijn, moeten we ook kritisch blijven.”

W.V.A. (William) Brinkley (60) - Nuland

W.V.A. (William) Brinkley (60) - Nuland

William BrinklyLoopbaan “In 1984 ben ik als RVS adviseur begonnen. In 1995 startte ik als zelfstandige een eigen kantoor, hoofdzakelijk voor financiële planning en hypotheken. In 2004 heb ik dat uitgebreid door samenwerking. Onze organisatie bestaat nu uit zes interne en verschillende externe deskundigen. Wij helpen onze klanten op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Als algemeen financieel adviseur en registerexecuteur verzorg ik veel (advies)werkzaamheden voor (toekomstige en tegenwoordige) nalatenschappen voor particulieren en ondernemers.”

Motivatie “Zelf heb ik drie aandachtspunten die ten goede dienen te komen van de leden:
1. Pensioenveranderingen. 2. (Mantel)zorg organiseren. 3. Nieuwe leden. Zelf ben ik nieuwsgierig hoe de huidige pensioengerechtigden hun tijd indelen, welke kwesties veel of minder aandacht krijgen en waar ik zelf rekening mee kan houden als ik met pensioen ga.”

Te verwachten “Leden mogen interesse van mij verwachten bij het inventariseren wat er leeft onder de leden als het gaat over pensioenveranderingen, het organiseren en het krijgen van mantelzorg. Ook wil ik mij inzetten om nieuwe leden te werven voor de vereniging VO-NN.”

­