Wijnaanbieding januari 2018

Speciaal voor VO-ING en VO-NN leden - deze maand heerlijke wijnen van Paul Mas uit de Languedoc, Frankrijk

Domaine Paul Mas bestaat al ruim 100 jaar. Tegenwoordig wordt het Domaine bestuurd door

Jean-Claude en Michel Mas. De wijngaarden vormen geen aaneengesloten blok, maar bevinden zich in enkele dicht opéén gelegen, klimatologisch en bodemtechnisch verschillende zones in de Midi.

De filosofie van 'Les Domaines Paul Mas' is er op gericht de typiciteit van bodem en druivenras te behouden, en tegelijkertijd een wijn te presenteren die aansluit bij wat de consument vandaag de dag vraagt: veel fruit, concentratie, kleur, geur en smaak.

Alle wijnen worden gemaakt door Michel Mas, in samenwerking met de Australische oenoloog Richard Osborne.

Wij hebben voor VO-NN de volgende 4 wijnen geselecteerd:

  • Sauvignon blanc: Helder geel met typische groene tinten. Aroma's van kruisbessen, buxus, citrus, tropisch fruit. Een prachtige rijke smaak met een mooie balans door de goede zuurgraad.
  • Chardonnay: Goudgeel van kleur. In de neus tropisch fruit met tonen van ananas, noten en vanille. In de mond lekker vol, met wederom veel fruit gevolgd door een lange afdronk.
  • Merlot: Paars/rood van kleur. Aroma's van donker fruit zoals pruimen en zwarte bessen, maar ook wat kruidige indrukken. De wijn heeft een heerlijke, volle smaak met zachte tannines.
  • Cabernet-sauvignon: Prachtige dieppaarse kleur. Aroma's van rode en zwarte bessen, gevolgd door specerijen. In de mond is deze wijn vol en rond met zachte tannines met smaken van rijp fruit.

Alle wijnen van € 7,40 voor € 5,49!

De bestelling kan samengesteld worden zoals je zelf wilt. Vanaf 12 flessen wordt de wijn gratis thuis bezorgd in heel Nederland.

Klink op onderstaande link en je hebt de wijn binnen enkele dagen in huis.

https://dewijnzaak.nl/wijnaanbiedingvandemaand

*Er kan ook een combinatie gemaakt worden met andere wijnen op de website

­