Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN - Verkiezingen ledenraad 2024

VO-NN - Verkiezingen ledenraad 2024

VO-NN - Verkiezingen ledenraad 2024

Voorjaar 2024 worden verkiezingen voor de nieuwe ledenraad gehouden. Deze ledenraad bestaat straks uit 9 leden en degenen die gekozen worden vertegenwoordigen de leden. Niet meer op basis van een rayonindeling, maar voor leden uit heel Nederland en voor de leden die woonachtig zijn in het buitenland.


De exacte datum van de verkiezing moet nog worden vastgesteld, maar het is nu wel het moment om leden die interesse hebben om lid van de ledenraad te worden, te vragen zich te melden.

 

Interesse?

 

Je kunt jezelf kandidaat stellen of je kunt een ander lid als kandidaat aanmelden.

Wil jij een gooi doen naar één van de 9 zetels? Lees hier het interview met Paul de Widt, secretaris van onze vereniging en voorzitter van de kiescommissie. In het interview met ons Magazine schetst Paul wat er nodig is om je rol als lid van de ledenraad goed te kunnen vervullen. Paul: “wij zoeken mensen die actief willen meewerken, meedenken en meebeslissen”.

Heb je interesse of wil je een ander lid als kandidaat aanmelden?
Stuur een mail naar Paul de Widt:
pdewidt@gmail.com . Paul neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je de benodigde informatie te verstrekken. Doe je mee?

 

Aanmelden

In onze statuten is opgenomen dat leden vier weken de tijd hebben om zich aan te melden. Gerekend vanaf het moment van publicatie. Dat betekent dat je in principe de tijd hebt tot uiterlijk 9 februari 2024.


Wij rekenen erop dat je niet tot 9 februari 2024 wacht met je aan te melden. Dat geeft ons de gelegenheid om tijdig een goede presentatie van de kandidaten voor te bereiden voor het maartnummer van ons VO-NN Magazine.

 

Wij hopen dat er veel leden zijn die zich willen opgeven, zodat er daadwerkelijk wat te kiezen valt. Is het aantal kandidaten precies 9 ( of minder) dan worden die kandidaten automatisch verkozen in de ledenraad.

 

Vragen?

Heb je vragen over de verkiezingen, stuur dan een mail naar ons secretariaat: info@vo-nn.nl Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie. 

 

Met vriendelijke groet,

 

kiescommissie VO-NN

 


Vereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166