Bezoek Schiedam: Nolet; rondvaart; jenevermuseum; lunch Pescador

Van 19 april 2018 09:30 tot 19 april 2018 17:00
Bij Nolet
Categorieën: Evenementen

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Staat hierboven geen button "Inschrijven", log dan eerst in!

Schiedam 1Schiedam 2

Beste oud-collega, VO-NN lid,

Op 19 april 2018 organiseert de activiteitencommissie VO-NN (Rayon Zuid-West) een bezoek aan Schiedam. Het dagprogramma bestaat uit een rondleiding door de Nolet distilleerderij waar o.a. de bekende Ketel 1 Jenever wordt gestookt. We worden ontvangen in de prachtige molen met een kopje koffie en krijgen daarna een twee uur durende rondleiding door het familiebedrijf.

Een goed verzorgde lunch wordt genuttigd bij het restaurant Pescador aan de Nieuwe Haven. Na de lunch staat een vaartocht van een uur met een open fluisterboot door de grachten van Schiedam op het programma. Na afloop van de vaartocht wordt aangelegd bij het bekende Jenevermuseum. Dit museum gaan we bezoeken. Een gids is ingehuurd om de nodige uitleg aan ons te geven. Aan het eind van de dag om 16:00 uur nemen we nog een hapje en drankje bij Pescador.

De deelnemers worden over twee groepen verdeeld. Groep 1 begint met bezoek aan Nolet. Groep 2 heeft ‘morgens eerst de vaartocht en het bezoek aan het museum. Na de lunch wisseling van het programma. De lunch en de slotborrel is gezamenlijk

Uiterlijke aanmeldingsdatum 5 april 2018 (wees er vroeg bij: “vol is vol”)

Maximumaantal deelnemers: 80 personen (twee groepen van 40). Bij veel belangstelling zullen we in het najaar deze dagtocht nog een keer organiseren.

Deze dagtocht is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Eigen bijdrage: € 15,00 per persoon. Parkeren is gratis bij de twee startpunten.

Deelnemers krijgen in de 2e week van april nader bericht over groepsindeling en meer details over tijdstippen.

Contactpersonen: Dick de Wee (06 49 92 40 51) en Hillard van der Steeg (06 45 77 64 52)


­