VO-NN Nieuwjaarsbijeenkomst

Van 10 januari 2018 14:00 tot 10 januari 2018 17:00
Categorieën: Evenementen

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Staat hierboven geen button "Inschrijven", log dan eerst in!

Beste oud-collega, VO-NN lid,

Op 10 januari 2018 organiseert de activiteitencommissie VO-NN een nieuwjaarsreceptie bij ’t Manneke in Berkel en Rodenrijs. Wij wisselen deze keer van locatie. Vorig jaar was het “Lommerrijk” in Rotterdam-Hillegersberg waar VSI regio Rotterdam-Zeeland haar domicilie had. Nu is ’t Manneke aan de beurt waar voorheen VSI regio Haaglanden haar nieuwjaarsreceptie hield. Wij nodigen u en uw partner/begeleider van harte uit uw oud-collega’s te ontmoeten en de beste wensen voor het nieuwe jaar uit te wisselen.

Vanaf 14:00 uur verwelkomen wij u met een kopje koffie/thee. Tijdens de receptie worden de nodige drankjes en hapjes geserveerd. De zalen Dorsvloer en Pinkenschuur (met zitplaatsen) hebben wij voor u gereserveerd.

De locatie is met eigen vervoer goed bereikbaar. Er zijn meer dan 100 gratis parkeerplaatsen. Aanbeveling: probeer zoveel mogelijk met een oud-collega mee te rijden. Met openbaar vervoer is de randstadrail, de E-lijn, een prima vervoersmogelijkheid. Deze lijn gaat van Rotterdam Slinge naar Den Haag Centraal en omgekeerd. Uitstappen: halte Berkel Westpolder. Zie voor dienstregeling https://www.ret.nl/home/reizen/dienstregeling/metro-e/. Om de 10 minuten rijdt er een metro. vanaf Rotterdam CS is de reisduur 11 minuten; vanaf Den Haag CS is de reisduur 20 minuten. Vanaf station Berkel Westpolder rijdt een pendelbusje naar ’t Manneke. Hiervoor moet u zich wel opgeven.

Uiterlijke aanmeldingsdatum 3 januari 2018 (wees er vroeg bij: “vol is vol”)

Maximum aantal deelnemers: 275 personen

Eigen bijdrage: € 5,00 per persoon.

Contactpersonen: Niek Hakvoort (06 29 41 71 41) en Hillard van der Steeg (06 45 77 64 52)


­